Til forsiden

Bondegårdssten

Et af vores specialeområder er bondegårdssten eller bondegårdsfliser. Bondegårdssten minder om herregårdssten, men bondegårdsstenen har ikke den afrundede kant, hvilket giver den et særligt rustikt og smukt udtryk.

Mange anvendelsesmuligheder

Du kan trygt overveje at bruge bondegårdssten som belægning hjemme hos dig, i din virksomhed eller i din boligforening. Bondegårdsstenen er en stærk sten, som kan bruges på mange måder.

 

Blandt andet kan bondegårdsstenen bruges til:

 

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Havegange
  • Stier
  • Fortov
  • Og meget, meget mere.

 

Vi kan desuden levere i både lysegrå, mørkegrå og røde farver, hvilket giver ekstra valgmuligheder, når der skal findes den helt rette løsning.

 

En stærk all-round-sten

En bondegårdssten er typisk 21 x 14 cm. Tykkelsen er 6 cm., og stenen er derfor velegnet som køresten til selv de lidt tungere person- og varebiler. Det er derfor intet problem at anvende bondegårdssten fra Haastrup Cementstøberi i indkørsler eller på parkeringspladser.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om bondegårdssten fra Haastrup Cementstøberi, så kontakt os på telefon 62 68 12 75 eller via mail: haastrup.cementstoberi@gmail.com

Profil

- Læs mere om vores virksomhed

Service

- Læs mere om vores service

Kontakt Cementstøberiet

- Kontakt os via denne side.

Haastrup Cementstøberi  -  Pilekrogen 7  -  5600 Faaborg  -  Tlf: 62 68 12 75  -  Mobil: 21 79 29 33  -  E-mail: haastrup.cementstoberi@gmail.com